Ljudi ima li neko da je ucitavao fabricke ritmove sa pa800 na pa1 x pro i kako to funkcionse?
Ritmovi Pa 800 Na Pa! X Pro
Collapse
This topic is closed.
X
X
-

Brate jel mozes da mi posaljes nekako te fabrickee ritmove od pa 800 sto imas!Svideli su mi se neki njegovi rotmovi pogotovo rock i dance a nemam nameru da menjam Pa1 x pro za pa 800 jer po meni su to sve igracke u odnosu na njega pa bih samo uzeo nekoliko tih ritmica koji mi se svidjaju
Marco
Comment
-
-
Steta sto neces moci ucitati ritmove sto su radjeni sa guitar mode ,ma i sta ce ti ti ritmovi guitar mode je bezveze to ti uopste netreba to je za igracke poput pa800 i pa2x, pa1x pro je ipak ozbiljna klavijatura ima cak i 32 mb rama ,ima i rezac mozes i rezati cd jel nije lakse narezati cd nego sad da se moras jebavati oko stika dok ubodes ..pa ti vidi sta je igracka ....ako budes ubacivao ritmove ubaci sto su radjeni sa starim OS i trebalo bi da radi kako trebaOriginalno postovano od Marco7 Pokaži PostBrate jel mozes da mi posaljes nekako te fabrickee ritmove od pa 800 sto imas!Svideli su mi se neki njegovi rotmovi pogotovo rock i dance a nemam nameru da menjam Pa1 x pro za pa 800 jer po meni su to sve igracke u odnosu na njega pa bih samo uzeo nekoliko tih ritmica koji mi se svidjaju
Comment
-
-
Ma jad Daisa, ovim tonskim majstorima ne treba to...znaju oni sve...kaki Guitar Mode...
to su igracke suplje samo, ovi se ravnjaju sa Bob Catzom...E Miki i Vaxter, bog vam dao
zdravlja i para, da niste bili vi neki od nas ne bi imali razloga da se smiju.,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO!
PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA!
BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,,
Comment
-
-
...
Hehehe...Pa dobro Nedime ja stvarno nista ne znam
ali znam jedno veruj mi i to je sigurno!Uzmi njabolju klavijturu i dodji da sviramo uzivo ja i ti druze pa cemo da vidimo ko koliko zna
da vidis kako kod mene radi dobro i najlosija klavijtura zato sto znam da sviram burazere i pusti vise Boba Gezta na glavu se pope sa njim u svakom postu!!!
Marco
Comment
-
-
E ovdje bi se ja malo složio sa Nedimom,taj guitar mode imam na G70,pa u životu ga nisam koristio nit če mi ikad trebat,tako i kad kupim taj PA2X mislim da mi taj G. Mode neče trebat.
Pozdrav!1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!!
2.ne stoji bez veze.
3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena.
Comment
-
-
Pa to sto je Nedim rekao za guitar mode da ne treba da bude na klavijaturi je bilo ironicno moj VingulaOriginalno postovano od vingula Pokaži PostE ovdje bi se ja malo složio sa Nedimom,taj guitar mode imam na G70,pa u životu ga nisam koristio nit če mi ikad trebat,tako i kad kupim taj PA2X mislim da mi taj G. Mode neče trebat.
Pozdrav!
prenosno znacenje
Nedim je veliki strucnjak sto se vidi i pozdravljam to ali u nekim stvarima malo preteruje!Ja ostajem pri svom misljenju da je Pa1x Pro najbolji u klasi korgovih aranzera sve dok ne izadje Pa2x pro pa nek zemlja pukne
)))
Marco
Comment
-
-
PA1Xpro je bolji od PA800 samo u kvalitetu izrade(kuciste,dirke),a sto se tice performansi ipak je bolji PA800.A sledeca klavijatura PA2Xpro ima i jedno i drugo.
Matematicka formula: PA1xpro+PA800=PA2Xpro
heheObozavam muziku,klavijature i zenske!!!
Comment
-
-
Pa tako i jeste.Originalno postovano od kuki Pokaži PostPA1Xpro je bolji od PA800 samo u kvalitetu izrade(kuciste,dirke),a sto se tice performansi ipak je bolji PA800.A sledeca klavijatura PA2Xpro ima i jedno i drugo.
Matematicka formula: PA1xpro+PA800=PA2Xpro
hehe,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO!
PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA!
BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,,
Comment
-
-
Bez brige imam ja i pa1x pro elit,nebi ga dao ni za šta samo mu je jedina mana 32MB rama,kažu da može i više al s tim se ja ne igram,nisu badave rekli da može najviše 32 mb,valjda oni u korgu i znaju zašto,a sad ako je netko stavio više,to ja neznam.
Evo i u ovom jednom djelu se slažem sa tobom- da Nedim ipak ponekad malo pretjeruje u nečemu,al mu ne zamjeram,čovjek zna puno tog,i ovim putem ga pozdravljam.1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!!
2.ne stoji bez veze.
3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena.
Comment
-
-
Iako mi je Nedim jako dobar prijatelj i cijenim ga kao stručnjaka, da sad ne ispadne da ga branim radi njegovih teza, ali skroz je u pravu.
Ništa moj jaro ne pretjeruje kad vam uputi kritiku jer je ne 100 % već 1000 % u pravu.
Vi biste htjeli za cijenu Yugiča ili Punta dobit Mercedes E klase najmanje, a to tako ne ide.
Meni niti jedan KORG trenutno nije vrijedan tih novaca. Imam svoje razloge i argumente. I zato sam odlučio da više nema šanse da kupujem ganz novo. Za godinu dana će taj famozni Pa-800 koštat upola manje, a Pa1X Pro već sad ide i po 1.600 €
što mu je u mojim očima realna cijena od samog početka. To je samo malo bolji hardwar i softwar od Pa-80, jako malo, a košta duplo više
u penziji !
Comment
-
-
pa neznam bas dali je to pametno ja inace mislima da kupiti polovnu klavijaturu nije bas idealno resenje zbog svega sta su te klavijature prosle po tezgama i sa razno raznim muzicarima a svi ce naravno reci ma nije izasla iz sobe, kako da ne mislim da retko ko daje 2-3000 eura za nesto sto ce mu cucati u sobi. Ja bar ako sam ulozio 2 soma pa valjda cu gledati da ih nekako otplatim a nacin za to je "kafana" a kafana nije bas ko soba za klavijaturuOriginalno postovano od kreso Pokaži PostMeni niti jedan KORG trenutno nije vrijedan tih novaca. Imam svoje razloge i argumente. I zato sam odlučio da više nema šanse da kupujem ganz novo. Za godinu dana će taj famozni Pa-800 koštat upola manje, a Pa1X Pro već sad ide i po 1.600 €
što mu je u mojim očima realna cijena od samog početka. To je samo malo bolji hardwar i softwar od Pa-80, jako malo, a košta duplo više
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!"
"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist
Comment
-
Comment