Pozdrav. Da li mi mozete reci neki program da mogu semplove vuci sa kompjutera na korg PA50 putem USB midi kabla. Imao sam jedan program ali sam ga slucajno obrisao nezz kako se zove. I u njega ubacim semplove Korga Triton boje i vucem direktno na Korg PA50...
Korg PA50, Semplovi - program
Collapse
X
-
VSampler.... Kontakt itd....Originalno postovano od ado_radoTo je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
Originalno postovano od tranzitSinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.Originalno postovano od caka012Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
Comment
-
-
Hvala vam puno. Evo skinuo sam Kontak 5 ver. pa cu prvo pokusat sa njim
Jos jednom hvala na pomoci 
Dodato:
Jos da dodam koje formate semplova primaju ovi programi evo Vsampler radi ali nezz koji format od koje klavijature mogu semplove vuci sa tim programom ?
Comment
-
-
Aman zaman, pa sta ce ti samplovi od kojekakvih klavijatura kad imas Kontakt 5 koji ce sa svojih skoro 70GB samplova sve klavijature za koje si uopste i cuo da popapa i to za uzinu i po kvalitetu i po sintezi i po mogucnostima. Kakve klavijature, kakvi bakraci.
Comment
-
-
Vidi na netu,sigurno postoji negde.Ukucaj na google "kontakt 5 tutorial" ili nesto slicno i sigurno ce ti izbaciti nesto.Mozda ne postoji prevod na srpskom,ali ga na engleskom sigurno ima.Pozdrav.
sigpicne stoji bezveze(kao sto neko ovde rece)
Koja & Korg(K & K)
Comment
-
Comment