Skini stranicu iscrtaj na karton i odnesi kod stolara da ti napravi takve 2 i to je to.
Originalno postovano od ado_rado
To je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
Druze moj brat je meni napravio stranice na mom Korgu pa1x pro elite pa ako te nesto interesuje slobodno pitaj ovde ili privatno pa cemo resiti problem
Pozdrav, najlakše ti je da skineš njegove plastične stranice i ocrtaš ih direktno na dasku, komad drveta od kojeg misliš radit stranice i odeš do nekog stolara da ti to izreže, i poželjno je da ima tokarilicu pa ti lijepo iskosi ili zaobli rubove..Tako ću ja sebi napravit...Javi kako je ispalo..
Jako lijepo efendija, i sam znaš koliko je ljepša klavijatura..Ja sam baš htio neki kontrast....a ionako sam na cnc stroju napravio 6 ploča tj stranica, pa ih mogu mijenjat ali crna baš dobro stoji...i šta je najvažnije, sad mi stane na zadnje sjedište u autu..Pozdrav!
To je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
Comment