Postavljanje boje na STS1,STS2...?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • dzebic
    Početnik forumacije!
    • 11.10.2010
    • 8

Postavljanje boje na STS1,STS2...?

zdravko, kako postaviti boje na ritam ? (sts1, sts2, sts3, sts4) <-- da stavim te boje koje ja hocu ? tek sam ga uzeo pa ga znam jako lose.. pa800 / hvala unaprijed !
  • mrgud
    Drugar foruma
    • 25.11.2007
    • 74

namjestis boju za desnu ruku koju zelis ili kombinujes 2 ili 3 zatim ides na padajuci menu(strelica u gornjem desnom cosku displaya) i onda Write STS.

Comment

• Vex
      Odomaćeni član
      • 05.10.2007
      • 791

Navikavajte se da koristite "SHIFT" kao precicu! Drzite shift i pritisnite STS koji zelite da snimite direktno vas vodi u "Write STS" kao i kombinacija Shift+ bilo koje dugme za performanse vodi u "Write Performance" isto vazi i za "Current style" (shift+ bilo koje dugme gde se biraju banke ritmova )...a ima jos dosta precica ...kolega @dzebic ,korisno bi vam bilo da prelistate user manual...ako ga nemate u stampanom obliku mozete ga skinuti sa www.korgpa.com u pdf formatu . POzzz

P.s. nadam se da je ovaj link dozvoljen,ako nije,unapred se izvinjavam.
      https://soundcloud.com/vexmunja

Comment

• dzebic
        Početnik forumacije!
        • 11.10.2010
        • 8

hvala vam puno na odg., imam manual al je na englenski pa se sve nekapira bas mozda ce jos koje pitanje da naidje poz !

Comment

• PhoeniX
          Početnik forumacije!
          • 17.10.2010
          • 43

Da ne otvaram novu temu. . .kako ovo ide na PA50???

Comment

• jura20
            Banovan!
            • 02.11.2008
            • 26

1. Odaberi željeni stil, na primjer Classic Beat.
            2. Sada imas 4 registracije na raspolaganju za odabrati kao F1
            3. Boja se može vidjeti na zaslonu na Upper 1-3 i Lower
            4. Sada odaberite područje koje se mijenjati (na primjer, upper 1) i uzeti novu boju / programa iz programa banci
            5. Do tri boje mogu biti složene (upper 1 do 3) koji želiš umetnuti .
            6. Miješanje jacine volumena i tome slicno su u izborniku na stranici (Page) 1.
            7. Kad si napravio STS",da ti se svidja zatim "Write Disk in Use" odabereš npr STS1 potvrdi sa "Enter / Yes".i tako
            za sljedeci STS ponovi , postupak od točke 2

Comment

Working...
            X