voleo bih da cujem neke utiske kako je za posao,tipa one man bend
svirke na crnogorskom primorju
Collapse
X
-
Sto se tice one mane bend ,tako je u budvi vecinom,znam barem 5 lokala gde je prosle godine bila svirka jedan ili 2 coveka,a u Bombu je bio recimo kosmajac
Trokadero i ostale jace diskoteke tamo su uglavnom svako vece gostovanja ovih nasih zvezda...
A mene zanima Herceg Novi da li moze tamo da se nadje tezga za bend??
Pozdrav.
-
-
Ljudi, manite se te inercije...kakvo more i svirka na neproverenoj strani...sve je to toliko nesigurno danas...nekada sam svirao na moru, i bilo je dobro, ali vec dugo nije...zato je najbolje u svom mestu naci neku bastu i provesti tako radno leto...provereno!!!
Po Bogu-SVADBA JE!!!
Comment
-
-
Sad ovako stoje stvari,ja radim u Beloj Ladji(sviram uzivo),u Toploj vodi su bendovi proslog vikenda bio Akapulko bend,Medeni mesec,Alegro bend ovoga ne znam ko gostuje ali ne radi nesto bog zna sta taj lokal a odlican je i u Podrumu kad ima svirke obicno su bendovi i izva je svirka ali oni bas ocajno rade!Ima na dva mesta jos neka muzika ljudi ladno pustaju sa lap topa fajlove i matrice i pevaju
Ovamo gde sam ja radio je pre mene bio neki momak isto koji pusta fajlove i lokal je radio prosecno,ja sam havariju napravio ali sviram sve uzivo i lokal odlicno radi!Sad mi je vec cetvrti mesec da sam produzio ugovor i pitali su me za celo leto da produzimo na 4 dana nedeljno jer pocinje sezona!Ove sto rade na fajlove placaju 60-70e skoro svuda u Banji,ko radi uzivo i dobro odradjuje posao moze da uzme dobru dnevnicu,mnogo vise od ovih sa matricama!Ja imam placen smestaj u vili za dva dana,sve sto pijem ne placam i extra sam placen!Eto tako ti od prilike stoje stvari...
Last edited by Marco7; 02.06.2009, 14:46.Marco
Comment
-
-
Tako i treba jbg ko zna zna
,rece mi cale kaze pustaju fajlove kao ludi i napune kaze lokal poprilicno i dobro si rekao taj lik sto je pevao jedan je rekao da ih placaju 60 eura za vece lik je neki iz zajecara...
Dodato:
tebi se isplati da se cimas u Banju ovi sto dolaze za 60 eura bez smestaja i bez icega se vrate praznih dzepova...sigpicdok na ruci imas prst ne mora da bude cvrst!
Comment
-
-
Nema sta da te lazem,meni je dnevnica za vikend (petak i subota) 28000 dinara-300e u prevodu i skoro uvek padne baksis!Kad pogledas to bi trebala da bude neka normalna cena za jednog prosecnog muzicara ali vreme je takvo kakvo je,jbg dobro je kad mogu i to da uhvatim!Poenta iz ovoga je ova-Ovi sto rade na lap topove uzimaju 60-70e sami i svirka je kakica ustvari to su karaoke,a kad bi uzeli nekog boljeg sviraca onda bi mogli ladno da uzmu 150e za vece i opet mu se hvata ista zarada ali svirka 10 puta bolja,nisu ograniceni da pevaju samo ono sto ima uradjeno od midi fajlova i tako to!Isto vazi i za more,uglavnom ovi sto rade matrice a ima ij podosta oni rade za neku minimalnu cenu od 50-60e za vece!Eto kakva su iskustva sa primorijem da se vratimo na temu i onda dodju gosti kod mene i kad mi kaze aj pusti mi ovu momentalno bi ga ubio majke mi
Marco
Comment
-
-
Da bi ti neko odgovorio moraš da preciziraš pitanje, ovo je kao da si pitao kakva je klavijatura korg? Koje mesto, koji lokal, gazda..... i jel to planiraš bez pevačice tamo da ideš?Originalno postovano od ado_radoTo je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
Originalno postovano od tranzitSinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.Originalno postovano od caka012Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
Comment
-
Comment