Pitanje za bandove 3+

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • TomyCroSound
    Ovaj baš voli da kuca
    • 21.09.2007
    • 369

Pitanje za bandove 3+

Oblačite li se svi jednako za svirku u bandu, mislim na boju/model košulje/majice, hlača i sl?
    sigpic
  • markoucha23
    Banovan!
    • 04.02.2009
    • 13

ma daj, to su gluposti.kakve uniforme.......o.k. svi smo u istom fazonu, nismo jedan u odelu sa masnom, a drugi u trenerkama,ali se razlikujemo.BRATE MI SMO MUZICARI NE VOJNICI

Comment

• gibanica
      Banovan!
      • 15.02.2008
      • 437

jok brate,kako ko oce.

obicno se oblacim ko slepac,neki duks ili tako nesto jadno,al da se osecam komotno,dok ovi moji se pale da muvaju ribe itd pa se sredjuju,pegla, kosulje itd..meni je to suvise "svdbarski" i ciganski.

mada pogledajte npr megamix,amadeus itd,koliko to sve ozbiljnije izgleda kad su u uni,tj odelima npr

Comment

• TomyCroSound
        Ovaj baš voli da kuca
        • 21.09.2007
        • 369

Khm..

pitam to jer moji u bendu inzistiraju na tome (jednake košulje, hlače "na crtu", cipele...) meni je to apsolutno glupo obuć se klasika pa svirat na među kukurizima u šatoru na +40, il na paletama na sred blata dok pljušti kiša vani, ne znaš šta je gore... a ne moš' se dogovorit, oni po svom, ja po svom...svako svoje argumente, samo što su njihovi jedno 20 god stari.
        sigpic

Comment

@ Gibanica

Brate,na kom snimku si video Amadeus Band u odelima ili uniformama,baš me zanima?

Comment

• gibanica
            Banovan!
            • 15.02.2008
            • 437

u bravo show

Comment

• No.1
              Odomaćeni član
              • 03.04.2007
              • 721

Ma neeeee....ista garderoba ne dolazi u obzir....
              Svako nek bude svoj...kako hoce...al da ima neka shema...

Comment

• kuki
                Kao kod kuće
                • 23.11.2005
                • 835

Slicno se oblacimo,ali ne isto.
                Obozavam muziku,klavijature i zenske!!!

Comment

• vladan.pro
                  Vredan član društva
                  • 21.12.2007
                  • 141

Amadeusi su imali ona bela odela na prvom pojavljivanju na pinku,neznam kako se zvala emisija i svirali su uzivo.

Comment

• gibanica
                    Banovan!
                    • 15.02.2008
                    • 437

pa i dan danas su takvi..svirali su u herceg novom tako letos,spot za pesmu 100% itd

Comment

• toni-bt
                      Vredan član društva
                      • 10.12.2008
                      • 114

zavisi gde i koju muziku sviras,ne mozes da sviras u neki otmeni restoran u dukser i farmerke ili u neki kafic u odelo.

Comment

• vujanov
                        Vredan član društva
                        • 10.05.2008
                        • 144

Tony je u pravu, pre svega treba da se bend isprofilise, tj. koju muziku svira, gde najcesce nastupa, da ima neku svoju foru...Najgluplje je da se sada svaki bend obu;e kao starogrsdski orkestri, kosulja, prsluk...ili jos gluplje kao oni show bendovi u neke kombinezone...ne lezi to svakom orkestru...
                        Evo naseg primera- posto cesto sviramo neke kulturiske po otmenim restoranima i hotelima najcesce oblacimo kosulje,fine pantalone i nacaklimo cipele...ali nismo unioformisani, to su razlicite kosulje u istom fazonu, eto...
                        A kad je tezga u pravom smislu te reci, onda ne vodimo bas strogo racuna o tome sta cemo obuci...mada uglavnom to budu kosulje!!!
                        Po Bogu-SVADBA JE!!!

Comment

• ivan tr
                          Drugar foruma
                          • 06.02.2008
                          • 83

I ja mislim da to zavisi do lokala u kome se radi. Mislim da su ciste gluposti oblaciti se isto. Takodje nisam za varijantu da se oblaci nesto svecanije. Po meni treba oblaciti nesto izmedju elegantnog i sportskog. Kad to kazem mislim na neki fazon cipela-patika, neke elegantnije farmerke, kosulja moze ali isto one sto vise izgledaju sportski, one fazonske a vi znate na koje to mislim. Obicno mi muzicari nosimo takvu garderobu. Evo gledajte zvezde granda i znacete na sta mislim. To je taj fazon koji nama odgovara. A isto oblacenje, to je bilo aktuelno kad je bila popularna Brena, Medeni mesec itd.. Proslo vreme!

Comment

• TomyCroSound
                            Ovaj baš voli da kuca
                            • 21.09.2007
                            • 369

Khm...

Originalno postovano od kuki Pokaži Post
                            Slicno se oblacimo,ali ne isto.
                            možeš malo pojasnit; kako je to slično? il ima li slika tu negdje da vidim
                            sigpic

Comment

• caka012
                              Ovaj baš voli da kuca
                              • 03.12.2006
                              • 383

Kad sa starogradskim akusticnim bendom sviram, onda imamo sistem - crne pantalone i iste kosulje. Ne moraju kosulje biti bele, niti su pantalone strogo na ivicu, malo opustenija verzija. Ako je neka neobavezna svirka, neobavezno je i oblacenje.

Kad sviram na struju, onda gledam da budem obucen u skladu sa prilikom. Ne mogu svadbu da sviram u dronjavoj dukserici, ali necu ni leptirku da nataknem.

Comment

Working...
                              X