Može li par savjeta kako najbolje naštimat klavijaturu...nači da svi ritmovi i boje budu izjednačene......i na koji način je to najbolje uradit (mislim na koji razglas)????
Štim klavijature
Collapse
X
-
Dok guzica ne zaboli a ledja prestaneš da osećaš...Originalno postovano od jager Pokaži PostJest` tako je .... ushni razglas i topla stolica ...
Ali kao kolega Nedim reče...Ušna školjka ti je najbolji parametar...
Comment
-
-
Stim klavijature
Bas kao sto su ti rekli, ali ima jedan problem: kad odes na svirku i ustekas se u razglas i odvijes volume, mozda to ne zvuci onako kako ti se cinilo u sobi. Pamti sta odskace od cega, pa sredjuj kasnije, ako ne mozes u hodu.
Comment
-
-
Ne slažem se da je najbolje da radiš sa slušalicama.Ista klavijatura će na dva različita razglasa drugačije raditi.Isto tako će ti na slušalicama biti OK, ali postoji i to vrlo velika vjerojatnost da na razglas neće zvučati onako kako želiš-isprobano.Zato je najbolje da je središ na razglas koji koristiš na svirci.Bilježim se sa štovanjem!
Comment
-
-
ljudi moji sintovi su stalno prikopcani na razglas i to u sobi znaci razglas na koji sviram u kafani spojen je u sobi....i tako od kad znam za sebe,,znaci svaki ritam i boja je stimana na razglasu,i nemam neki problema u kafani s zvukom teku tu poneka nijansa,al to se na brzaka rijesi..znaci rijesenje ako nemas sobu za instrumente,spoji razglas u dnevnoj i rokaj dok se ne ustimas...od slusalica nema vajde.....pozdrav drustvoPanonica Band
Panonica Studio
Comment
-

Po Bogu-SVADBA JE!!!
Comment