TRAŽIM POMOĆ ZA SVIRANJE

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • stoki
    Početnik forumacije!
    • 12.02.2006
    • 12

TRAŽIM POMOĆ ZA SVIRANJE

ZDRAVO SVIMA!

TRAŽIM POMOĆI DALI IMA NEKO GOTOV REPERTOAR ZA CELO VEČE ISPISANO ZA SVIRKU?
    MISLIM NA REDOSLED NARODNIH PESAMA.DOSTA SU MI SAMO NASLOVI U REDOSLEDU KAKO SE SVIRA.
    MOLIM LEPO AKO NEKO IMA NEŠTO OVAKO ILI SLIČNO DA MI POŠALJE ILI PREKO MAIL ILI OVDE.

HVALA.
  • stoki
    Početnik forumacije!
    • 12.02.2006
    • 12

MOJ MAIL: snoki@freemail.hu

Comment

• Alix
      Stvarno kod kuće
      • 14.02.2006
      • 1546

Stoki,jarane na GOOLE-u upišeš PESMARICA ili PESMARICE,pa kad ti izpljuca listove sajtovca sa spiskovima ima da te glava zaboli....Onda spiskove prekopiraš u WORD,malo doradiš po svom ukusu,isprintaš i to je to...Pokušaj malo samostalno da napraviš jer će ti više značiti nego da ti neko pošalje gotov list :wink: ...Pozdrav!
      Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...

Comment

• Jugo
        Drugar foruma
        • 24.12.2004
        • 92

Uf... ne daj Boze da neko nesto naruci... Ode redosled u.... Pa ko ce to sve posle da poFata 8O

Comment

• popi88
          Drugar foruma
          • 03.11.2006
          • 66

Repertoar ti zavisi od mesta gde svirash....kafana, folkoteka....takodje repertoar morash stalno dopunjavati nekim pesmama...Za koje mesto (kafana, folkoteka, kafic..) bi ti hteo repertoar?

Comment

• kreso
            Šerif
            • 28.04.2005
            • 1100

Popi88

Pohvalno je to što želiš pomoči, ali kolega daj malo gledaj na starost teme.
            Danas si odgovorio na jedno 5-6 tema koje su već odavno neaktualne.
            u penziji !

Comment

• popi88
              Drugar foruma
              • 03.11.2006
              • 66

Ok..... nije problem.....odgovaracu na aktuelne teme....nego, now sam na forumu pa nisam ni gledao koliko su teme stare...

Comment

• Marco7
                Stvarno kod kuće
                • 15.11.2005
                • 1898

...

Hehehehe....
                Marco

Comment

Working...
                X