Moze li netko napisati,objasniti koji su tonovi u prvom dijelu uvoda...
Saban Saulic - Ti kraljice moga srca (Uvod)
Collapse
X
-
Dm i C dur, ovako ide...Originalno postovano od danijel011 Pokaži PostMislim da ide ovako:
1. D A F A E A D A F A E A D A F A
2. C G E G D G C G E G D G C G E GJazz is not dead, it just smells funny
Comment
-
-
Ja je ovako sviram (cmol):
c g f g es g d g f g es g d g f g
b f es f d f c f es f d f c b c d (pa onda resto od forspila)
...ja mislim da ovako ide. preko winamp-a sam usporio koliko sam mogao, i znam da mi je dugo trebalo dok sam skinuo...
Comment
-
-
Mene samo zanima gdje ti ovdje vidis akorde LOL
Malo lakse s tim spamom
Poslano sa mog L500S koristeći TapatalkOriginalno postovano od merhadpa C#m7 to je je akord CIS 7 (#) ovo je povisilica za pola vise...Originalno postovano od nikadvisekorga ako hoće nešto od klavijatura nek se isprsi više da ne kupuje te leševe koji su korišćeni još kad se Aca Lukas učio da šmrče
Comment
-
-
Ima ih koji pjevaju, ali nije u tome stvar...
Dragonball, upozorio bih vas da pripazite šta pišete po forumu, jer ste ovdje relativno nov član i ako sami ne ispišete akorde bolje od naših članova ovdje, onda nemojte ni kritizirat kako akordi ne valjaju.I'm the one who knocks...
sigpic
Comment
-
-
Serif KonjevicOriginalno postovano od sale_band Pokaži PostKo to peva kraljicu iz D mola da mu skinem kapu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Originalno postovano od merhadpa C#m7 to je je akord CIS 7 (#) ovo je povisilica za pola vise...Originalno postovano od nikadvisekorga ako hoće nešto od klavijatura nek se isprsi više da ne kupuje te leševe koji su korišćeni još kad se Aca Lukas učio da šmrče
Comment
-
Comment