Ovo drugo, Ketron ko Ketron... ama ono prvo "strikanje"... Ti si momak kompletan muzicar. Iz tvoje generacije slabo da se nadje pokoji takav. Ne treba tebi automatika i sve te za'ebancije od aranzera. Mozes ti i bez toga, samo na Fantomu, da odradis posao za nuzdu. Da ne vidim sliku, silno bih se prevario kada bi me neko pitao koliko je star taj sto svira. Alal vjera.
Lepo samo tako dalje i nezalazi mnogo u te ciganije vec samo teraj cisto i lepo kao pre ciganije,desna ruka tije odlicna sto je i normalno za dobrog harmonikasa samo tako dalje,
aranzer tije opasna sprava samo mora da legne peglanje jedno 4-5 meseci,sve u svemu odlicno 5.
Ma Nikola je klasa već sad, meni je ipak najjače kad kaže: nemoj u kadar, snimam video...hahahahaha
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Originalno postovano od megane
Svirati sa jednim te istim drumom ta ta ta ta ta ta ta je dosadno. Da se kod nas pojavi na bini bubnjar pa ljudi bi počeli da se smiju. Prošlo je vreme The Beatles, Quen, Ribje ćorbe...
Kazem, aranzman je amaterski, sve preko bivseg PA2, a veoma bih voleo kada bih uspeo i da uradim kvalitetan aranzman, a za to treba vremena i vremena... (sto bi rekla Bekuta), koje ja nemam.
Comment