Skoricnik - Demo snimci

Collapse
X

• Filter
  • Vrjeme
  • Show
Clear All
new posts
  • nesaband
    Doktor Nesa
    • 08.12.2008
    • 1953

solo instrumenti mnogo plivaju u efektu a ritam sekcija se dosta slabije cuje.Sam snimak kao snimak je malo flegmatican,nema drajfa i monoton je.Kada vec radis nesto u sekvenceru onda se potrudi da to bude savrseno,lepo ispeglano,to ti je kao da nesto radis studijski pa to treba tako i da zvuci.
    Sto se tice tvoje svirke dobar si,lepo sviras.
    molim te da ovaj post shvatis kao dobronameran.
    Ko rano rani ceo dan zeva.

Comment

• spasoje88
      Vredan član društva
      • 16.09.2008
      • 223

Kolega trnzit, zbog ovakvih snimaka se ovaj "kutak" na sajtu zove DEMO snimci a ne PROFI ili tako nesto slicno! Svi ljudi ovde pretstavljaju neku svoju viziju! Po meni ovaj snimak ne treba nista bolje da zvuci, to jest da ima drugaciju zvucnu sliku! Slazem se sa tobom samo za poslednje, da obrati malo paznju na tajming! Al siguran sam da ni to ovde ne bi bio problem da je bilo bubnja!

Comment

• tranzit
        Banovan!
        • 25.03.2006
        • 5282

Spasoje sine, deda tranzit vrlo dobro zna kako treba i mora da se cuje jedan demo snimak ama si ti pogresno razumio rijec "demo". Jedan demo snimak mora da sto bolje predstavi jednog umjetnika. Demo je skracenica rijeci demonstracija a sto direktno prevedeno na nas jezik znaci predstavljanje. E... pa ako se vec predstavljamo, onda u sto boljem i ljepsem svjetlu.

Comment

• Dell
          Satriani
          • 22.07.2008
          • 2525

Spasoje, molim vas da se ne javljate neprozvani, posto ja u postovima clana Tranzit ne vidim nikakvog "solenja pameti" niti bili kakvu namjeru da se uvrijedi ili omalovazi neciji rad. Naprotiv, daje konstruktivne kritike kako poboljsati konacnu zvucnu sliku i pokusava unaprijediti znanje onoga ko postavlja demo.
          I'm the one who knocks...

sigpic

Comment

• spasoje88
            Vredan član društva
            • 16.09.2008
            • 223

U redu... Ja niti sam hteo neku raspravu, niti kritiku, niti soljenje pameti ili tako nesto... Izvinjavam se! Izneo sam svoje misljenje! Ne znam sto e to nekome zasmetalo?!

Comment

• tranzit
              Banovan!
              • 25.03.2006
              • 5282

Opet si pogresno razumio. Ne bi meni zasmetalo da si ti iznio svoje misljenje, ama to nije bilo misljenje nego dezinformacija a to je najopasnije sto se moze desiti na jednom forumu. Jedan "demo" ne znaci da je to snimak amatera ili semiprofesionalca nego da je to snimak koji demonstrira nesto. Demo snimke snimaju i amateri i profesionalci u istoj mjeri i u iste svrhe, a iz petnih zila se trude da to bude sto kvalitetnije jer naravno da im je zelja da se predstave sto bolje mogu. To je sva filozofija i nema ni dole, ni gore ama ni za milimetar.

Comment

• hakala
                Vredan član društva
                • 13.11.2010
                • 148

ovo je sve i vise nego odlicno...svaka cast skoricnik

Comment

• skoricnik
                  Moderator
                  • 19.05.2006
                  • 1461

Potrudicu se da sledeci demo bude stereo.
                  Inace, moze se cuti da ponegde bezi harmonika ili slicno, pogotovo kod terce, zato sto je snimano u sekvencama. Prva harmonika je odjednom svirana.

@nesaband

Bas i kontra su namerno takvi, ne sviram ciganiju tako da tu drajf ne ide. Ovo je kulturica, sumadijska dvojka, takva je i ritam sekcija.

Pozdrav svima
                  www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare!

Comment

• nesaband
                    Doktor Nesa
                    • 08.12.2008
                    • 1953

nisam ni mislio da treba da zvuci ko ciganija,mislim da su bas i kontra tihi u u jednoj od varijacija.
                    mislim da je drajf jako bitan bez obzira sto nije ciganija u pitanju.
                    nadam se da si me ukapirao,opet ponavljam ovo je dobronamerna kritika.
                    Ko rano rani ceo dan zeva.

Comment

• skoricnik
                      Moderator
                      • 19.05.2006
                      • 1461

Verovatno si mislio na stabilnost u ritmu. Razumem sve.

Comment

• skoricnik
                        Moderator
                        • 19.05.2006
                        • 1461

[media]http://www.youtube.com/watch?v=KhN85oWXxUY[/media]

Evo sveze na novoj klavijaturi, pa pravac na forum

Comment

• cule125
                          Drugar foruma
                          • 19.04.2011
                          • 70

uh zvuci extra,super
                          "kad si u sobi sviraj kao da si na bini. A kad si na bini sviraj kao da si u sobi"

Comment

• nikadvisekorg
                            AJ LAV KORG
                            • 09.12.2009
                            • 1344

Odličan si muzičar i talentovan, al brate što nagrdi pesmu "dao sam ti dušu" pa otpevao si je kao narodnjak :-))) i onu sledeću isto....
                            inače sve najbolje u daljem radu, samo nemoj te narodnjačke trilere u pop pesme da ubacuješ mnogo bezveze zvuči. I ja sam narodnjak ali nije poenta sad da sve zvuči kao narodnjaci, upotrebi slobodno malo više vibrato u takvim pesmicama.....
                            shvati ovo kao dobronameran savet, jer ti ovo pišem iz dobre namere, mogao sam samo da stavim super je i tako to, ali vidim da možeš mnogo bolje. Pozdrav.
                            Originalno postovano od ado_rado
                            To je najvjerovatnije napon struje a to se cesto desava sa klavijaturama kada sviramo po tezgama gdje je varijacija struje ne stabilna!
                            Originalno postovano od tranzit
                            Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
                            Originalno postovano od caka012
                            Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.

Comment

• albin korg
                              Vredan član društva
                              • 03.10.2010
                              • 173

A brate mijenjas te klavijature kao cigan konja,ne mozemo te pratiti vise .
                              Odlicno to radi nema sta ..

Comment

• skoricnik
                                Moderator
                                • 19.05.2006
                                • 1461

@nikadvisekorg

Znam to druze, desi se da zaboravim da pevam zabavnjak, pa me povuce muzika Naravno da se ne ljutim, komentari i kritike su dobrodosle!

Comment

Working...
                                X